Selekcija U15

Fantje iz ekipe U15 so danes odigrali gostujočo tekmo pri FC Bronx, kjer so pod vodstvom Roka Mitića zabeležili poraz s končnim rezultatom 1:4.

Včeraj so svojo prvo polfinalno tekmo odigrali igralci ekipe U15, ki jo vodi Rok Mitič. Nasprotnik je bila ekipa KMN Bronx Škofije.

Grb LitijaV Litiji sta se srečala stara znanca iz prve futsal lige, ki sta pred tekmo zasedala sredino prvenstvene lestvice. Domači so se pred svojo publiko prvič predstavili v novih črno-roza dresih.
Gostje so prvi prišli do prave priložnosti v 3. minuti. Po lepi dvojni podaji s Hrvatinom je Depangher z roba kazenskega prostora ustrelil mimo gola Severja. Takoj zatem so Litijani prevzeli pobudo, gostje pa so prežali predvsem na protinapade.

Naši mladi fantje U15 so danes odigrali prvo tekmo četrtfinala v selekciji U15. Pomerili so se proti ekipi KMN Meteorplast Ljutomer.

Grb LitijaV Litiji je na tekmi 5. kroga na lokalnem derbiju gostovala ekipa Sevnice. Domači so se jim zoperstavili z okrnjeno ekipo, manjkalo je namreč kar nekaj domačih igralcev, med drugim tudi Borut Ručna, trenutno drugi na lestvici strelcev prve lige.