Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

Udarne novice

The latest news from the Joomla! Team

FC Litija vabi vse fante od letnika 2006 in starejše, da se pridružijo vadbi, ki bo potekala 2x tedensko v ŠPORTNI DVORANI LITIJA. Pričetek vadbe bo v TOREK, 15. 09. 2015 OB 14.30 uri v ŠPORTNI DVORANI LITIJA. Vadba bo potekala pod strokovnim vodstvom izkušenih trenerjev z licencami in bogatimi igralskimi izkušnjami.  

Vabilo

Včeraj je postalo uradno, da naš klub zapuščata vratar Damir Puškar in igralec Denis Totoškovič. Puškar je bil dolga leta prvi vratar našega kluba in je bil zraven pri vseh velikih uspehin našega kluba, med drugim tudi 6. mesto v Evropi. Med drugim je Puškar tudi stalni reprezentančni vratar, medtem, ko se Toti vanjo počasi prebija. Denis Totoškovič je prišel v naš klub pred to sezono in bil eden najučinkovitejših strelcev v ligi, kar se bo letos zagotovo nekoliko poznalo. Obema igralcema se zahvaljujejo za njuno korektnost in odnos do kluba ter vsega, kar sta prikazala v našem klubu! V novi sredini jima želimo veliko sreče!

S 1. julijem se je pričel prestopni rok, kjer pa je naša ekipa letos zelo aktivna. Po koncu sezone v našem klubu smo vedeli, da bo treba zasedbo nekoliko prevetriti in okrepiti. To smo trenutno storili s štirimi novimi igralci, vsi pa so bivši člani ekipe ŠD Extrem, ki se jim zahvaljujemo za korektnost pri izvedbi prestopov. Prva okrepitev je Teo Turk, kapetan mlade reprezentance Slovenije, ki je izkušen in preverjen tudi že v 1. SFL in je letnik 1996. Drugi je Matej Gregorič (1990), ki je bil tudi že vpoklican v člansko reprezentanco. Ostala dva, ki si ju je zaželel trener Horvat pa sta Vid Sever (1989) in Nikola Jelić (1991), ki bosta dopolnila igralsko zasedbo v novi sezoni. Več o dogajanju in morebitnih odhodih in prihodih pa v prihodnjem mesecu. Vsem novim igralcem pa izrekamo dobrodošlico in jim želimo veliko uspešnih iger v novem dresu!