Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

V petek, 14.9.2018, so se v športni dvorani zbrale legende litijskega futsala. Na enem mestu pa se niso zbrali samo zaradi druženja, ampak na pobudo Dejana Simića, predvsem v spomin Darku Tokiću.

Pred vsaj 100 gledalci so se v športni dvorani v Litiji na enem mestu zbrale kar štiri generacije. Od tiste "najstarejše" in najizkušenejše, ki je igrala, ko je Toka začenjal s svojo kariero, do najmlajših, ki so bili njegovi prijatelji, soigralci in asistenti. Ob govoru pred začetkom turnirja (ekipe so igrale vsaka z vsako) so se ob Darku spomnili tudi na pokojna prijatelja Jožeta Pavška in Elvirja Macanovića. Vsem trem so se poklonili z minuto odmora. 

Ob 18:30. uri pa se je na parketu začelo zares. Tudi pred očmi družine pokojnega prijatelja Darka in njegovim najboljšim prijateljem Dejanom Simićem, so se začeli pravi boji, ki so na trenutke izgledali, kot da bi se igralo za finale državnega prvenstva. Ogromno velemojstrkih potez na vseh koncih parketa, kar nekaj zadetkov Darku v spomin in na koncu še skupinska fotografija. In čeprav so na koncu turnir osvojili najmlajši, to ni pomembno. Pomembno je bilo, da smo se vsi skupaj spomnili našega prijatelja Darka, ki bo vedno z nami. Poleg vseh prijateljev, so se na Darka spomnili v navijaški skupini Litijski levi, ki so obesili transparent.

Za konec pa si sposodimo še besede Dejana Simića, ki je na facebook ob skupinski sliki zapisal: Ta slika pove vse KAKO VELIK si bil moj prijatelj!!!
#vednoznami 

Toka, vedno boš v naših srcih!