Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

V našem klubu smo tudi med počitnicami aktivni. Res, da nekaj časa ni bilo od nas nobene novice, jih je pa zato danes kar nekaj. Večina se jih tiče igralskega kadra, ena novica pa se tiče tudi navijačev.


Začnimo z igralskimi novicami. Z velikim veseljem oznanjamo, da se v svoj domači klub vrača Danijel Pantič. Panč se je po pogovoru odločil, da se po nekaj premora od futsala (vmes je igral veliki nogomet) vrača na parket. Danijel Pantič je bil eden od tistih domačih igralcev, ki so naredili ogromno za ta klub, zraven je bil tudi ob večjih uspehih našega kluba v zadnjih letih. Od Panča pričakujemo, da se bo z vsemi treningi in pravim odnosom ter pomočjo svojih soigralcev in trenerjev vrnil nazaj v svojo najboljšo formo, s katero je bil tudi že na spisku slovenskega selektorja v preteklosti. V klubu mu bomo z veseljem pomagali, na Danijelu pa je, da pokaže kaj zna. Mi verjamemo, da lahko da še ogromno! Danijel, dobrodošel nazaj in srečno na parketu!

Druga novica, ki se tiče igralskega kadra je ta, da v klubu ostaja Borut Ručna, ki je bil v predpretekli sezoni nekaj časa tudi kapetan mošta. Lanski zaključek sezone je izpustil zaradi določenih razlogov, vendar pa je letos ponovno motiviran, da tudi on pokaže, da je zadnja leta eden boljših slovenskih futsal igralcev. Ručka, srečno v novi sezoni!

Žal pa nas na drugi strani zapušča Tine Šturm, ki je bil mladinski reprezentant in član našega kluba zadnji dve leti. Tine se zaradi službenih obveznosti seli nazaj v matični klub FSK Stripy, kjer bo ekipi pomagal pri uresničitvi ciljev v 2. SFL. Verjamemo, da je Tine z igranjem v našem klubu pridobil ogromno nepozabnih izkušenj, ki bodo tako njemu kot posledično ekipi Stripy pomagale v novi sezoni. Verjamemo, da smo z dobrim delom v našem klubu v zadnjih dveh letih naredili igralca, ki bo v naslednjih letih eden glavnih igralcev slovenskega futsala. Tinetu želimo vse dobro v novi-stari sredini in še nekaj - vedno boš dobrodošel nazaj! Hvala in srečno!

Žal slabh novic še ni konec. Pred dnevi nas je udarila novica, da si je na enem od turnirjev, ki potekajo v teh dneh, gleženj zlomil naš igralec Patrik Čujec. Če bo okrevanje potekalo kot je predvideno, se bo Čujo na parket lahko počasi vrnil čez približno tri mesece. Na tem mestu želimo našemu Čujotu čimprejšnje okrevanje. Verjamemo, da se boš vrnil še močnejši!

Zadnja novica pa se tiče navijačev oziroma navijaške skupine Shuma boys, ki je v preteklosti že navijala na naših domačih tekmah in tudi gostovanjih. Ker smo že ob koncu lanske sezone obljubili, da bomo izboljšali odnose in dogajanja, ki se tičejo navijačev, bomo v naslednjih dneh opravili sestanek s predstavniki navijačev. Tu se bomo dogovorili o podrobnostih sodelovanja oz. pomoči kluba, da bi navijanje potekalo kar se da v odličnem vzdušju, sploh v letu, ko litijski Shuma boysi praznujejo 10-letnico obstoja navijaške skupine. Ob tem navijaški skupini čestitamo za 10-obletnico obstoja! Poleg tega pripravljamo tudi razne nagradne igre in še kaj za vse naše ostale navijače. Več o dogajanju v klubu pa vas bomo obveščali sproti.

                  
Danijel Pantič se vrača v FC Litija     Borut Ručna ostaja v klubu          Tine Šturm odhaja v Stripy        Čujo, čimprejšnje okrevanje!

shumaboys
Shuma boys praznujejo 10. obletnico (slika iz samih
začetkov navijaške skupine)